Браузърът ви е остарял!

Остарелите браузъри имат проблеми със сигурността и не следват новите уеб стандарти. Моля, актуализирайте браузъра си, за да изживеете напълно този уебсайт.
Меню
Вашата количка

За нас

Distahome.com е магазин за търговия на едро. При нас можете да купите качествени стоки за дома, хотели и ресторанти, заведения. Екипът ни е опитен и мотивиран и се стреми всеки ден да надгражда и да предлага по-добро обслужване, адекватна консултация, атрактивни и модерни продукти. Вярваме, че честността и коректността са в основата на стабилните и дългосрочни взаимоотношения и се водим от добрите бизнес практики и бизнес етика.

При нас можете да поръчате и получите в максимално бърз срок чаши за вино, чаши за бира и други изделия от кристал и кристалит на чешките марки BOHEMIA CRYSTALCRYSTALITE BOHEMIABOHEMIA ROYAL CRYSTAL.

Кухненските аксесоари и помощници, облекчаващи ежедневието ни, са необходимост за всяко семейство. Затова нашата селекция от европейски брандове включва германските марки KESPER и KELA, с чиято помощ да направите дома и офиса по-организирани, подредени и красиви.

В Distahome.com ще намерите порцеланови сервизи за хранене, чаши за кафе и чай, порцеланови плата за сервиране и други порцеланови изделия на турския топ производител на порцелан KUTAHYA.

Предлагаме и различни стоки, които са подходящ подарък за всеки повод, подарък за мъж, подарък за жена, подарък за дом и семейство, пордарък за бизнес партньор.

Работим на територията на България и ценим всеки клиент. Изпращаме стоките бързо с доставка до всеки град или село в страната. Поръчвайки от сайта, вие пестите време и усилия, купувайки на най-изгодни цени. 

Искате да  поръчате от нашия сайт стоки на едро за дома, ресторанта и градината?

За да получите достъп до цените ни, е необходимо да направите регистрация като юридическо лице. Ние ще се свържем с вас и ще ви предоставим достъп до цените към бизнес клиенти, както и условията, които можем да ви предложим.

Нашият уебсайт използва бисквитки. Когато щракнете върху „Приемам“, вие приемате използването на ВСИЧКИ бисквитки.